logo_p1 tagline_p2

Herstelreizen

Begeleid reizen: op weg naar herstel

Heb je een moeilijke periode achter de rug en krabbel je weer langzaam op? Zou je graag een bijzondere reis willen maken, maar durf je dat nog niet op eigen houtje? Herstelreizen.nl biedt jou reizen op maat. Samen met een ervaringsdeskundige maak jij jouw droomreis en voel je dat je weer écht leeft. 
 

Image

Reizen na een zware tijd

Misschien ben je behandeld voor een depressie, verslaving, psychose of burn-out. Of had je sociale problemen waardoor je leven niet lekker liep. Na de behandeling heb je de behoefte om nieuwe dingen te beleven, uit je comfortzone te stappen. 
Begeleid reizen is een mooie manier om op prachtige plekken weer te genieten van het leven. Maar dan wel op een voor jou veilige en ontspannen manier. 

Image

Begeleid reizen GGZ

Hoe werkt begeleid reizen via herstelreizen.nl precies? Herstelreizen.nl is opgericht door ervaringsdeskundige en coach Maarten Muis. Samen met andere ervaringsdeskundigen organiseert hij wisselende groepsreizen en individuele reizen voor mensen die in behandeling zijn geweest in de GGZ. 
De reizen gaan naar allerlei landen: van Frankrijk en Portugal tot Thailand. Ook uitjes in Nederland zijn mogelijk. Je maakt de reis met Maarten of een andere ervaringsdeskundige die de reis organiseert, begeleidt en jou coacht. Maar er is meer…

Image

Lidmaatschap

Voor slechts 37,50 euro per jaar kun je lid worden van herstelreizen.nl. Als lid krijg je allerlei voordelen. Zo mag je gratis naar inspiratiebijeenkomsten, krijg je coaching op maat , ontvang je een glossy met interessante informatie en kun je meedoen aan ons spaarplan. Want reizen kost geld en hoe krijg je genoeg vermogen om die indrukwekkende reis te maken? Wij helpen je daarbij. 

Image

Voorproefje

Meer weten?

Ga  naar de website

Image

Laat je inspireren: koop de reisglossy

 

Stel je vraag!