RealityKeeper

tagline_p2

Een app die je helpt alert te blijven

De mobiele telefoon wordt steeds meer een apparaat dat met je mee kan denken. Dat opent allerlei mogelijkheden voor initiatieven vanuit het peersupport om instrumenten te ontwikkelen die je helpen alert te blijven op tekenen van ongezond gedrag. Vanuit Adstructie BV hebben we de app Reality Keeper ontwikkeld i.s.m. met Stichting Anoiksis Beheer en met financiële steun van ZonMW.

Met de app Reality Keeper houd je jouw sociale media gebruik én jezelf gezond. Plaats je opeens extreem veel berichten op sociale media? Of post je opeens middenin de nacht? Dat is vaak een signaal dat het minder lekker met je gaat. Imagoschade en verlies van de realiteit liggen op de loer. Met deze app geef je jezelf op tijd een signaal. 

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Je stelt in hoeveel berichten je in 3 dagen maximaal wilt plaatsen en op welke tijdstippen je niets wilt posten. Ook kun je een open vraag aan jezelf invoeren. Elke dag stelt de app je de vraag hoeveel berichten je gepost hebt en op welk tijdstip. Je krijgt een waarschuwing als je over je eigen limiet heengaat. Je krijgt vervolgens het advies om contact op te nemen met de vooraf ingevoerde contactpersoon die jou goed kent. Bij die persoon kun je je verhaal doen.   

Voordelen van de app 

  • Gratis 
  • Geen reclame 
  • Verstuurt niets naar andere apparaten
  • Verzamelt geen contactgegevens 
  • Wist de ingevoerde data na het spreken van je contactpersoon 
  • Makkelijk in gebruik 
Download Reality Keeper nu in de Google Play Store of Apple App Store: keep it real, stay in touch.
Image

De Tutorial

Meld je aan als tester!