Trainingen

tagline_p2

Empowerment

De training Empowerment omvat 5 dagen. Op de dag 1 wordt uitgezocht wat je krachtbronnen zijn, hoe je deze kunt vinden en hoe je deze kunt aanwenden om zodoende succesvol te zijn. Dag 2 onderzoekt hoe je situaties anders kunt analyseren en bewust wordt van hoe je kijkt naar een situatie. Dag 3 wordt ingegaan hoe je je goed kunt voelen en hoe je jezelf meer kunt empoweren. Dag 4 gaat in op je hobby’s en hoe je denken je functioneren beïnvloedt. Tevens zal worden ingegaan op de relatie tussen denkpatronen en kijken naar situaties en je verwachtingen ten aanzien van jezelf. 
Tot slot wordt ingegaan op de relatie met hoe je je denkpatronen kunt veranderen waardoor je jezelf meer kunt empoweren. Tijdens de 5e dag wordt ingegaan op de relatie tussen acties die je uitvoert en je eigen denkpatronen. Hierbij staat centraal het doorbreken van je eigen denkpatronen en het veranderen van de hieruit voortvloeiende acties. Tot slot wordt ingegaan op hoe het veranderen van de eigen denkpatronen en de hieraan gerelateerde acties ten goede kunnen worden gekeerd zodat je jezelf meer empowered, je jezelf beter en succesvoller voelt en meer je eigen kracht kunt aanwenden. 

Doelgroep:
(ex)-Cliënten uit de Ggz/zorg

Data en tijd:
De training wordt aangeboden op de onderstaande maanden:

Maart, Mei, Juni 2019

Lokatie:
De training vindt plaats in het kantoor van Adstructie op Veembroederhof 105 te Amsterdam. 

Docent:
David Hidajattoellah.
David is docent Engels/Wiskunde/Statistiek en onderwijskundige. Hij heeft meer dan 10 jaar trainingen voor ervaringsdeskundigen ontwikkeld en gedoceerd. Voorbeelden hiervan zijn de GEO, Basistraining Ervaringskundigheid, Training Kwartiermaken. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs.

Kosten:
De kosten voor de workshop zijn 225 euro p.p.

Meer informatie:
Meer informatie over de workshop kan worden verkregen via 020 7373369. Vragen naar Hilda Stam of Maarten Muis. Of mail naar Hilda Stam.
Image

Voorbij Zelfstigma

De workshop gaat d.m.v. interactieve werkvormen in op rolmodellen om uiteindelijk te komen tot tegelwijsheid. Er wordt uitgelegd wat zelfstigma is en welke rolmodellen je hebt. Daarnaast breng je de voor jou belangrijke kwaliteiten van je rolmodel en jezelf in kaart. Aan de hand hiervan wordt gekomen tot een wijze spreuk die op een tegel komt. 

Doelgroep:
Cliënten, familieleden, hulpverleners en ervaringsdeskundigen

Datum:
De workshop wordt aangeboden op de onderstaande dagen en tijd.

  • woensdag 9 januari 2019 16.00-17.30
  • woensdag 6 februari 2019 16-17.30
Locatie:
De workshop vindt plaats in het kantoor van Adstructie op Veembroederhof 105 te Amsterdam.

Docent:
Maarten Muis
Maarten is antropoloog en directeur van Adstructie. Hij is al jaren actief op het terrein van beeldvorming rond psychiatrische diagnoses. Hij is schrijver van het boek Meer dan dat... Deze workshop ontwikkelde hij naar de laatste inzichten van hoe zelfstigma van grote invloed is op iemands herstel.

Kosten:
De kosten voor de workshop zijn 25 euro (particulier tarief) en €65,- (organisatie tarief).

Meer informatie:
Meer informatie over de workshop kan worden verkregen via 020 7373369. Vragen naar Hilda Stam of Maarten Muis. Of mail naar Hilda Stam.
Image

eHealth voor de GGz: Special Edition eHealthweek 2019

Er zijn steeds meer apps beschikbaar voor de medische sector. De ontwikkeling van ICT technieken verloopt snel. Deze technieken worden steeds meer toegepast op  de ontwikkeling van apps.  Maar welke apps zijn er nu eigenlijk en welke ICT-technieken passen zij toe op de apps. Jullie hebben misschien zelfs wel ideeën voor apps. Patiëntenorganisaties, cliënten of cliëntenraden hebben inzicht in de ICT behoeften van hun leden of de cliënten. Maar hoe kun je hen nu eigenlijk betrekken bij de ontwikkeling van apps.
Tijdens deze workshop worden verschillende ICT technieken uitgelegd en worden voorbeelden gegeven van apps die de uitgelegde ICT technieken toepassen. Gedurende een interactieve sessie kunnen jullie zelf ideeën voor apps bedenken en uitwerken. Bij deze ideeën voor een app kunnen de uitgelegde ICT technieken worden toegepast. Daarnaast zal worden ingegaan op hoe je nu eigenlijk de leden van patiëntenorganisaties dan wel cliënten (van cliëntenraden) kunt betrekken bij de ontwikkeling van apps. 

Doelgroep:
GGz/Zorg professionals, GGz/Zorgbeleidsmakers, ervaringswerkers

Datum/tijd:
De workshop wordt aangeboden op de onderstaande dagen en tijd.

  • donderdag 24 januari 2018 13.00 – 16.30
Locatie:
De workshop vindt plaats in het kantoor van Adstructie op Veembroederhof 105 te Amsterdam.

Docent:
David Hidajattoellah. 
David is informaticus, statisticus, wiskundige en docent/onderwijskundige. Hij is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, machine leren en big data. Hij heeft vele jaren ervaring met de toepassing van informatica in de zorg en het onderwijs. 

Kosten:
De kosten voor de workshop zijn €25,- (particulier tarief) en €65,- (organisatie tarief)

Meer informatie:
Meer informatie over de workshop kan worden verkregen via 020 7373369. Vragen naar Hilda Stam of Maarten Muis. Of mail naar Hilda Stam.
Image

Méér vrienden met sociale media, maar dan wel veilig!

De training omvat 3 bijeenkomsten van elk 3 uur. Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op de ervaringen van de deelnemers met sociale media. Ook wordt ingegaan op de grenzen van sociale media en wat je wel of niet post op sociale media. Er is aandacht voor mogelijk negatieve ervaringen op sociale media en hoe je dit voorkomt als wel hoe je je grenzen m.b.t. sociale media bewaakt. Tot slot wordt ingegaan op privacy en sociale media. Als middel om je sociale media-gebruik te monitoren maak je ook kennis met app Reality Keeper.

Deze training is bedoeld voor mensen, die meer vrienden willen maken, maar dat ook veilig willen doen. 

Op welk niveau je ook actief bent, deze training geeft je de tools om het beter te doen.

Data:

  • Dinsdag 5 februari 12-15 uur
  • Dinsdag 12 februari 12-15 uur
  • Dinsdag 19 februari 12-15 uur
Docenten:
David Hidajattoellah
Jeffrey Spekkers

Plaats: Adstructie-centrum, Amsterdam

Prijs: € 90,- (particulier tarief) €195,- (organisatie tarief)

Interesse? Bel: 020-7373369 of mail met Hilda

Image

SummerSchool

De summerschool omvat 5 dagen. Dag 1 wordt ingegaan op het belang van persoonlijke doelen stellen en het formuleren van deze doelen. Dag 2 gaat in op de doelen van de organisatie, het belang van een netwerk en waarvoor het gebruikt kan worden. Dag 3 gaat in op jouw kring van invloed en het gebruik van sociale media zoals Linkedin en twitter. Dag 4 en 5 wordt ingegaan op gaat in hoe je je verhaal vertelt en presenteert. Je leert technieken voor het houden van een pitch. Na 5 dagen kun je je netwerk effectief aanwenden, persoonlijke vertalen naar de contacten in je netwerk, sociale media effectief gebruiken, en je verhaal op een effectieve presenteren. 

Doelgroep:
Cliënten, cliëntenraadsleden, ervaringswerkers en ervaringsdeskundigen

Data en tijd:
De summerschool 2019 wordt gehouden van 19 t/m 23 augustus 2019. De bijeenkomsten zijn van 11.00 tot 15.00.

Lokatie:
De training wordt gehouden in het kantoor van Adstructie op de Veembroederhof 105 te Amsterdam. 

Docent:
David Hidajattoellah
David is docent, onderwijskundige, wiskundige, statisticus en informaticus. Hij is gespecialiseerd in leren in organisaties en scholen. Hij doet reeds meer dan 10 jaar onderzoek gedaan naar organisatie-ontwikkeling, organisatiekunde en management in de zorg.
Guiselaine Capella
Guiselaine is sociaal ondernemer en heeft uitgebreide ervaring met klantonderzoek, het opzetten en uitvoeren van enquêtes en data-analyse. Zij combineert haar eigen ervaringskennis in zorg en welzijn met succesvolle productontwikkeling.

Kosten:
De kosten voor deze workshop zijn 225 euro p.p.

Meer informatie:
Meer informatie over de workshop kan worden verkregen via 020 7373369. Vragen naar Hilda Stam of Maarten Muis. Of mail naar Hilda Stam.
Image

Bestel de trainingsgids: met ook de In Company Trainingen

Neem contact op via contactformulier of 020-7373369

Image

Contact